Hamburger de vitel

Printeaza

Hamburger de vitel din: carne de vitel, ceapa, oua, lapte, mustar, sos de hrean, sare, piper, pesmet, ketchup.

Ingrediente:Hamburger de vitel

  • 500 g carne de viţel tocată
  • 2 cepe
  • 2 albuşuri de ou
  • 2 linguri cu lapte
  • 1 lingurita cu muştar Dijon
  • 1 linguriţă cu sos de hrean
  • 1/4 linguriţă cu sare
  • 1/4 linguriţă cu piper
  • 1 ceaşcă cu pesmet
  • 1 ceaşcă cu ketchup dulce sau picant

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pune carnea tocată, adaugă albuşurile spumă, laptele, muştarul, sosul de hrean. Amestecă bine totul.

Adaugă o ceapă şi jumătate tăiată mărunt, sarea şi piperul, pesmetul, iar la final, ceşcuţa cu ketchup. Amestecă bine pentru a obţine o compoziţie omogenă. Cu mâna udă, împarte carnea în şase şi dă-i formă de hamburgeri.

Coace-i pe grătar sau în tigaia încinsă, în acest ultim caz, după ce sunt gata, pune chiftelele de hamburger pe un şervet-prosop de hârtie pentru a absorbi surplusul de grăsime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.