Hamburger cu muguri de pin

Printeaza

Hamburger cu muguri de pin din: carne de vita, ceapa, oua, coriandru, ulei, muguri de pin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 600 g carne tocată de vită
  • 1 ceapă mare
  • 2 ouă
  • 1/2 linguriţă coriandru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • ceapă verde
  • muguri de pin, pentru decor

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt, o căleşti 1-2 minute în puţin ulei şi o amesteci cu carnea tocată, ouăle bătute ca pentru omletă, coriandru, sare şi piper, după gust.

Frămânţi bine cu mâna pentru a obţine o compoziţie omogenă. Din aceasta, modelezi între palme hamburgerii, pe care îi laşi apoi la frigider o oră.

Inainte să-i pui pe grătarul bine încins, îi aplatizezi puţin cu mâna şi îi rumeneşti pe ambele părţi.

Ii serveşti presăraţi cu muguri de pin şi cu ceapă verde tăiată pe jumătate şi coaptă pe grătar.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.