Hamburger vegetarian cu salata
PrinteazaHamburger vegetarian cu salata din: naut, cartofi, radacina de pastarnac, ciuperci, ceapa, usturoi, faina, pesmet, verdeata, sare, piper.
- 150 g naut
- 250 g cartofi
- 1 radacina pastarnac
- 200 g ciuperci
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura faina
- 4-5 linguri pesmet
- 1 legatura verdeata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Năutul pus la înmuiat în apă rece, cu 8-10 ore înainte, se fierbe schimbând apa după primele 10 minute de fierbere. Se adaugă cartofii, morcovii şi păstârnacul şi ciupercile întregi.
Când sunt bine fierte toate legumele, se scurg de apă, se dau prin maşina de tocat sau se pasează.
Compoziţia se amestecă cu ceapă tocată şi înăbuşită în puţin ulei, sare, verdeaţă tocată mărunt, piper şi usturoi, zdrobit cu sare. Se ia cu lingura din compoziţie, se trec prin pesmet, se prăjesc în ulei fierbinte. Se servesc calzi pe chifle, alături de salată.
Hamburger vegetarian cu salata
Pofta buna!