Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână: Zbârciogii sunt ciuperci deosebit de aromate, apreciate pentru textura lor unică și gustul intens. În combinație cu smântâna și puiul fraged, acest preparat oferă o simfonie de arome și texturi care vă vor cuceri papilele gustative. Reteta Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână Ingrediente 4 bucăți piept […]
Hamburger cu vita, ciuperci si mozzarella
PrinteazaHamburger cu vita, ciuperci si mozzarella din: pulpa de vita, ciuperci, mozzarella, aluat de pizza, faina, sare, piper.
Ingrediente:
- 140 g de pulpă de vită, tocată
- 35 g de ciuperci
- 25g de mozzarella
- 200g de aluat pentru pizza
- făină pentru formă
- sare şi piper
Mod de preparare:
Incălziţi în prealabil cuptorul la 250 °C. Presăraţi cu făină o formă rotundă pentru pizza (pentru o singură porţie), întindeţi aluatul pentru pizza şi aşezaţi-1 în formă. Ţineţi la cuptor timp de 15 minute.
Formaţi hamburgerul din carnea tocată şi condimentaţi-l cu sare şi piper. Umpleţi hamburgerul cu ciupercile tăiate bucăţi şi cu mozzarella. Coaceţi hamburgerul pe plită şi încălziţi chiflele făcute din aluat de pizza.
Hamburger cu vita, ciuperci si mozzarella
Pofta buna!
Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână
Scrumbie la Cuptor cu Legume din: scrumbii, morcovi, dovlecei, arei, ceapa, usturoi, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, rozmarin, zeama de lamaie, patrunjel. Acest fel de mancare nu doar că îmbogățește masa de prânz sau de cină cu un gust deosebit, dar este și o sursă excelentă de acizi grași Omega-3. Perfectă pentru o seară în […]