Hamburger

Printeaza

Hamburger

Hamburger

Ingrediente:

Pentru carne:

  • 500 g carne de vacă tocată
  • o jumătate de ceapă tocată foarte fin
  • un vârf de cuţit de coriandru măcinat
  • un vârf de cuţit de paprika
  • piper
  • sare
  • o mână de pesmet
  • un ou
  • un sfert de cană de supă de vită

Pentru garnitură:

  • 4 chifle
  • felii de roşii
  • feliuţe de ceapă
  • frunze de salată
  • castraveţi muraţi
  • maioneză
  • ketchup

Preparare:

Se amestecă toate ingredi­entele pentru carne şi compoziţia se împarte în patru. Se formează mingiuţe, se aplatizează şi se prăjesc pe grătar sau în tigaie.

Chiflele se taie pe jumătate şi se prăjesc uşor pe o sin­gură parte, pe grătar. Se toarnă maioneză şi se presară feliuţe de ceapă, de roşii, de castraveţi şi fâşii de salată.

Se aşază carnea şi se unge cu maioneză şi ketchup. Se aşază cealaltă jumătate de chiflă şi se serveşte.

Hamburger

Hamburger

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.