Hamburger
PrinteazaHamburger
Ingrediente:
Pentru carne:
- 500 g carne de vacă tocată
- o jumătate de ceapă tocată foarte fin
- un vârf de cuţit de coriandru măcinat
- un vârf de cuţit de paprika
- piper
- sare
- o mână de pesmet
- un ou
- un sfert de cană de supă de vită
Pentru garnitură:
- 4 chifle
- felii de roşii
- feliuţe de ceapă
- frunze de salată
- castraveţi muraţi
- maioneză
- ketchup
Preparare:
Se amestecă toate ingredientele pentru carne şi compoziţia se împarte în patru. Se formează mingiuţe, se aplatizează şi se prăjesc pe grătar sau în tigaie.
Chiflele se taie pe jumătate şi se prăjesc uşor pe o singură parte, pe grătar. Se toarnă maioneză şi se presară feliuţe de ceapă, de roşii, de castraveţi şi fâşii de salată.
Se aşază carnea şi se unge cu maioneză şi ketchup. Se aşază cealaltă jumătate de chiflă şi se serveşte.
Hamburger
Pofta buna!