Spaghete cu Chifteluțe în Sos Marinara din: carne tocata de vita, ou, pesmet, usturoi, parmezan, sare, piper, oregano. Pentru iubitorii de paste, spaghetele cu chifteluțe în sos marinara reprezintă o îmbinare perfectă între textura fină a pastelor, suculența chifteluțelor și aroma bogată a sosului marinara. Această rețetă clasică italiană, rafinată și plină de gust, poate […]
Hamburgeri de casa cu vita
PrinteazaHamburgeri de casa cu vita din: friptura de vita, unt, chifle, castraveti acri, salata, sos picant, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g friptură de vită de o zi-două
- 2 linguri unt
- 4 chifle
- 2-3 castraveţi acri
- 2 frunze salată
- sos picant, după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Hamburgeri de casa cu vita: Friptura de vită rece se rupe cu dinţii unei furculiţe sau se taie şi apoi se desface fâşii.
Se topeşte untul în tigaie şi se pune carnea. Se amestecă şi se lasă aproximativ 5 minute pe foc.
taie chiflele şi se garnisesc pe o parte cu salată, castraveţi şi carne.
Se pune sos, se potriveşte gustul de sare şi piper, se acoperă cu a doua parte a chiflei şi se dau la cuptor pentru 5 minute.
Pofta buna!
Calamari în Sos Marinara din: calamari, ulei, ceapa, usturoi, rosii, vin, pasta de tomate, busuioc, oregano, sare, piper, paste, parmezan. Descoperă o rețetă ce aduce împreună bogăția maritimă și esența bucătăriei mediteraneene. Această delicatesă, în care calamarii fragezi se îmbină armonios cu un sos de roșii plin de savoare, usturoi, vin alb și ierburi aromatice, […]