Hamburgeri cu chips-uri de cartofi din: cartofi dulce, ulei de masline, sare, boia de ardei, maioneza, ardei iute, piper cayenne, boia de ardei, carne tocata, ulei de masline, chfle, usturoi.
Ingrediente chips-uri de cartofi:
1 cartof dulce, decojit
1 1/2 lingurita ulei de masline
1 lingurita de sare
1/2 lingurita boia de ardei
Ingrediente sos de maioneza:
1/2 cana maioneza
1/2 ardei iute, faramitat
1/2 lingurita piper cayenne
1/4 lingurita boia de ardei
Ingrediente hamburgeri:
carne tocata
ulei de masline
sare
piper
condimente
usturoi tocat
chifle
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C.
Feliati cartoful. Puneti feliile intr-un castron si se amesteca cu ulei de masline, sare si boia de ardei.
Raspanditi intr-o tava pe hartie de copt, apoi dati la cuptor pentru aproximativ 10-15 de minute.
Pentru prepararea sosului, combinati toate ingredientele intr-un blender si procesati pana se omogenizeaza.
Pentru prepararea hamburgerilor combinati toate ingredientele, formati hamburgeri si puneti pe gratar.
Gatiti pe fiecare parte cate 3-4 minute.
Taiati chiflele, adaugati hamburgeri, chips-uri de cartofi si serviti cu sos de maioneza.
Hamburgeri de vita cu mozzarella din: carne tocata de vita, mozzarella, paine toast, dovlecei, ulei de masline extravirgin, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 300 g carne tocată de vită 4 felii de mozzarella 4 felii de pâine toast 2 dovlecei mari 2 linguri ulei de măsline 1 căţel de usturoi sare şi piper Mod […]
Hamburger de vita cu dovlecei din: carne tocata de vita, mozzarella, paine, dovlecei, ulei, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 350 g carne tocată de vită 4 felii de mozzarella 4 felii de pâine toast 2 dovlecei mari 2 linguri ulei de măsline 1 căţel de usturoi sare şi piper Mod de preparare: Frământă carnea tocată […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.