Hamburgeri cu fasole
PrinteazaHamburgeri cu fasole din: fasole rosie, ardei gras, ceapa, morcov, sos salsa, paine, grisca, pudra de ardei iute, piper si sare.
Ingrediente:
- 1 cană de fasole roşie
- ½ cană de ardei gras verde tocat
- ½ cană de ceapă tocată
- 1 morcov feliat
- 2 căni de sos salsa
- 1 cană de firimituri de pâine din hrişcă uscate
- ½ cană de făină de hrişcă integrală
- o priză de pudră de ardei iute
- ½ linguriţă de piper negru măcinat
- Sare după gust
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 425 grade F. Spală şi feliază morcovul. Fierbe în aburi sau prăjeşte până devine moale.
Pasează împreună cu fasolea într-un castron mare. Apoi, toacă ceapa şi adăugă-o împreună cu piperul în amestecul de fasole şi morcov, apoi adăugă sosul salsa şi pasează bine.
Pune şi făina de hrişcă integrală. Condimentează cu sare, piper şi pudră de ardei iute.
Modelează compoziţia pentru hamburger în 8 piftele, pune-le pe o tavă subţire, unsă cu ulei, pentru copt.
Aceşti hamburgeri sunt de asemenea foarte buni fripţi la grătar.
Coace pentru douăzeci de minute sau până ce piftelele sunt uşor maronii. Se serveşte cu salată, chifle sau lipie.
Pofta buna!