Hamburgeri cu sos si rozmarin

Printeaza

Hamburgeri cu sos si rozmarin din: carne de vita, marar, usturoi, ceapa verde, ou, varza de bruxelles, rozmarin, ulei, sare, morcovi, ceapa, usturoi si piper negru.

Ingrediente:

  • 500 g carne de vita tocata
  • o legatura marar
  • 3 catei usturoi
  • o legatura ceapa verde
  • un ou

pentru garnitura:

  • o varza de bruxelles
  • 1-2 crengute de rozmarin
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • un mrocov
  • 4 cepe mici
  • 2 catei usturoi
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Se pune carnea de vită toca­tă într-un bol şi se frământă câteva minute, apoi se adaugă pe rând ingredientele pregăti­te: ceapa, verdeaţa, usturoiul zdrobit si oul. Pasta de carne se condi­mentează cu sare şi piper şi se modelează hamburgerii.

Se pun într-o tavă şi se bagă în cuptorul încins la 180°C După ce s-au rumenit, se scot.

Pentru garnitură, varza de Bruxelles se fierbe în apă cu sare, iar morcovul se căleşte in ulei, împreună cu ceapa şi usturoiul.

 

Hamburgeri cu sos si rozmarin

Hamburgeri_cu_sos_si_rozmarin

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Ce as baga un hamburger

  2. Valentina Negrescu

    De la hambugeri nu pt sa ma abtin

  3. Nela Petrusin

    Mi-ai facut pofta de un hamburger!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.