Hamburgeri cu sos si rozmarin
PrinteazaHamburgeri cu sos si rozmarin din: carne de vita, marar, usturoi, ceapa verde, ou, varza de bruxelles, rozmarin, ulei, sare, morcovi, ceapa, usturoi si piper negru.
Ingrediente:
- 500 g carne de vita tocata
- o legatura marar
- 3 catei usturoi
- o legatura ceapa verde
- un ou
pentru garnitura:
- o varza de bruxelles
- 1-2 crengute de rozmarin
- 2-3 linguri ulei
- sare
- un mrocov
- 4 cepe mici
- 2 catei usturoi
- piper negru
Mod de preparare:
Se pune carnea de vită tocată într-un bol şi se frământă câteva minute, apoi se adaugă pe rând ingredientele pregătite: ceapa, verdeaţa, usturoiul zdrobit si oul. Pasta de carne se condimentează cu sare şi piper şi se modelează hamburgerii.
Se pun într-o tavă şi se bagă în cuptorul încins la 180°C După ce s-au rumenit, se scot.
Pentru garnitură, varza de Bruxelles se fierbe în apă cu sare, iar morcovul se căleşte in ulei, împreună cu ceapa şi usturoiul.
Hamburgeri cu sos si rozmarin
Pofta buna!
Ce as baga un hamburger
De la hambugeri nu pt sa ma abtin
Mi-ai facut pofta de un hamburger!