Hamburgeri
PrinteazaO reteta gustoasa de hamburger din: carne de porc, kaizer, cascaval, pesmet, sare, piper.
- 1 kg carne tocata de porc
- 250 g kaizer
- 250 g cascaval
- 3 linguri pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică, iar kaizerul se curăţă de partea cu şorici şi se taie cubuleţe foarte mici. Intr-un castron mai mare se aşază carnea, kaizerul şi caşcavalul ras.
Se condimentează cu sare şi piper.
Cu ajutorul unei linguri sau cu mâna se amestecă compoziţia de carne, se adaugă pesmetul şi se omogenizează foarte bine.
Se formează cu mâna udă hamburgeri potriviţi, se pun pe grătar şi se frig pe ambele părţi. Se servesc cu pâine prăjită, roşii şi salată.
Hamburgeri
Pofta buna!
Incoming search terms:
- compozitie hamburger