Harbuz umplut
PrinteazaHarbuz umplut din: pepene verde, pere, prune, banane, kiwi, mango, ananas, stafide, rom sau coniac.
- 1 pepene verde
- 3 pere
- 300 g prune
- 2 banane
- 2 kiwi
- un mango
- un ananas
- stafide
- rom sau cognac (pentru adulţi)
Mod de preparare:
Se taie un capac generos la pepene, apoi acesta se scobeşte cu grijă de miez. Se îndepărtează seminţele.
Celelalte fructe se spală, se curăţă de coajă dacă este cazul şi se taie în cuburi medii.
Miezul de pepene se taie cuburi şi se amestecă bine cu celelalte fructe, stafidele şi romul. Se toarnă toate înapoiîn pepene. M a rgi n i le acestu ia se ta ie zi mţat sau ondulat, după dorinţă.
Desertul se serveşte rece.
Pofta buna!