Harbuz umplut

Printeaza

Harbuz umplut din: pepene verde, pere, prune, banane, kiwi, mango, ananas, stafide, rom sau coniac.

Ingrediente:Harbuz umplut

  • 1 pepene verde
  • 3 pere
  • 300 g prune
  • 2 banane
  • 2 kiwi
  • un mango
  • un ananas
  • stafide
  • rom sau cognac (pentru adulţi)

 

Mod de preparare:

Se taie un capac generos la pepene, apoi acesta se scobeşte cu grijă de miez. Se îndepărtează seminţele.

Celelalte fructe se spală, se curăţă de coajă dacă este cazul şi se taie în cuburi medii.

Miezul de pepene se taie cuburi şi se amestecă bine cu celelalte fructe, stafidele şi romul. Se toarnă toate înapoiîn pepene. M a rgi n i le acestu ia se ta ie zi mţat sau ondulat, după dorinţă.

Desertul se serveşte rece.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.