Haroset

Printeaza

Haroset

Haroset din: mere, migdale, scortisoara, vin, miere.

Ingrediente:

  • 2 mere rosii potrivit de mari
  • 1/4 ceasca migdale sau miez de nuca tocate marunt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2-3 linguri vin rosu
  • 1-2 linguri miere

 

Mod de preparare:

Se taie merele in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele, se taie marunt, cu coaja cu tot, si se pun intr-un castron mai mic.

Se adauga nuca, scortisoara, vinul si mierea si se amesteca bine. Se tine o ora la frigider si abia apoi se serveste.

Haroset-ul trebuie consumat in aceeasi zi. Daca vinul este prea dulce, se pune miere mai putina.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • charoset reteta
  • reteta charoset

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.