Haseuri pentru supa cu friptura de vitel

Printeaza

Haseuri pentru supa cu friptura de vitel din: chifle înmuiate în lapte,friptură de viţel, ouă, piper, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 bucăţi de chifle înmuiate în lapte
  • 250 g friptură de viţel
  • 2 ouă
  • piper
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Chiflele înmuiate se storc şi se trec prin sită. Se adaugă friptura de vită, tăiată mărunt, gălbenuşul de ou, albuşurile bătute spumă, sare şi piper. Se amestecă şi se fierb pe baie de aburi.

Când compoziţia se întăreşte se răstoarnă pe un fund de lemn şi se taie cu forme mici, rotunde.

Se pune în supa de carne înainte de fi servită.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.