Salsa de rosii cu ansoa si hasma din: roşii prunisoare foarte bine coapte, capere mici, haşma sau ceapă roşie, usturoi, pătrunjel, otet balsamic, ulei de măsline, ardei iute roşu uscat, fileuri de anşoa, castravete, piper, sare. Ingrediente: 2 mâini bune de roşii prunisoare foarte bine coapte, fără seminţe şi tocate mărunt 1 mână bună de capere mici, înmuiate şi scurse 2 haşme mici sau […]
Hasma cu otet de vin rosu
PrinteazaHasma cu otet de vin rosu din: hasma, zahar, otet de vin rosu, piper.
- hasma
- 2 lingurite zahar
- 6 linguri otet de vin rosu
- piper
Mod de preparare:
Tocati marunt hasma decojita si amestecati-o cu zahar, otet din vin rosu si piper.
Lasati amestecul 10 minute, ca sa se marineze.
Serviti cu stridii.
Hasma cu otet de vin rosu
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Salsa de rosii cu ansoa si hasma
Dorada cu migdale, hasma si smantana
Dorada cu migdale, hasma si smantana din: fileu de dovadă regală, frunze de spanac, oua, aluat pentru foietaj, sare, piper alb, carne de doradă, migdale, plante aromate proaspete (tarhon, arpagic, mărar etc.), haşmă, smântână proaspătă, dafin, cimbrişor, cimbru, vin roşu, unt, nucşoară. Ingrediente: 400 g fileu de dovadă regală 100 g frunze de spanac opărite 1 ou aluat pentru foietaj sare piper alb răşnit Pentru […]
Pofta buna!