Hering in sos provensal

Printeaza

Hering in sos provensal din: hering, ierburi de provence, ulei de masline, lamaie.

 

Ingrediente:Hering_in_sos_provensal

  • 1/2 kg hering congelat sau alt peste proaspat
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele de cap şi intestine, îl speli bine şi îl pui într-un castron.

Amesteci uleiul de măsline cu zeama de lămâie şi ier­burile de Provence. Acoperi vasul cu peşte şi îl introduci în frigider, pentru 3 ore.

Aşezi peştele într-un vas de jena, îl acoperi cu folie de aluminiu sau cu pro­priul capac din sticlă de jena şi îl coci timp de 20 de minute, la foc mediu.

Il consumi stropit cu zeamă de lămâie, lângă o salată verde.

Hering in sos provensal

Hering_in_sos_provensal

Pofta buna!

 

 

 

 

Rulouri de hering cu legume

Rulouri de hering cu legume

Rulouri de hering cu legume din: file de hering, morcovi, telina, ceapa, vin, ardei, dafin, lamaie, rosii, capere, patrunjel, sare, piper, smantana. Ingrediente: 1 kilogram fileuri de hering 2 morcovi 1 rădăcină de ţelină 2 cepe 300 ml vin alb 4 ardei capia două frunze de dafin o lămâie 4 roşii capere pătrunjel sare piper […]

Hering marinat cu migdale

Hering marinat cu migdale

Hering marinat cu migdale din: hering, marar, apa, otet de mere, zahar, seminte de mustar, piper, boabe de ienibahar, cartofi, unt, ceapa, usturoi, migdale, sumac, ulei de masline, suc de lamaie, ceapa verde, piper, sare. Ingrediente: 5 bucati hering, curatat, filetat si inmuiat in apa timp de 12 ore pentru a elimina excesul de sare […]

Rulouri de hering cu legume

Rulouri de hering cu ardei si capere

Rulouri de hering cu ardei si capere din: hering, morcovi, telina, ceapa, vin, ardei, lamaie, rosii, capere, sare, piper. Ingrediente: un kilogram fileuri de hering doi morcovi o rădăcină de ţelină două cepe 300 ml vin alb 4 ardei capia două frunze de dafin o lămâie 4 roşii capere pătrunjel sare piper ulei smântână castraveţi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.