Rulouri de hering cu legume din: file de hering, morcovi, telina, ceapa, vin, ardei, dafin, lamaie, rosii, capere, patrunjel, sare, piper, smantana. Ingrediente: 1 kilogram fileuri de hering 2 morcovi 1 rădăcină de ţelină 2 cepe 300 ml vin alb 4 ardei capia două frunze de dafin o lămâie 4 roşii capere pătrunjel sare piper […]
Hering in sos provensal
PrinteazaHering in sos provensal din: hering, ierburi de provence, ulei de masline, lamaie.
- 1/2 kg hering congelat sau alt peste proaspat
- 1 lingurita ierburi de Provence
- 50 ml ulei de masline
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Cureţi peştele de cap şi intestine, îl speli bine şi îl pui într-un castron.
Amesteci uleiul de măsline cu zeama de lămâie şi ierburile de Provence. Acoperi vasul cu peşte şi îl introduci în frigider, pentru 3 ore.
Aşezi peştele într-un vas de jena, îl acoperi cu folie de aluminiu sau cu propriul capac din sticlă de jena şi îl coci timp de 20 de minute, la foc mediu.
Il consumi stropit cu zeamă de lămâie, lângă o salată verde.
Hering in sos provensal
Pofta buna!
Hering marinat cu migdale din: hering, marar, apa, otet de mere, zahar, seminte de mustar, piper, boabe de ienibahar, cartofi, unt, ceapa, usturoi, migdale, sumac, ulei de masline, suc de lamaie, ceapa verde, piper, sare. Ingrediente: 5 bucati hering, curatat, filetat si inmuiat in apa timp de 12 ore pentru a elimina excesul de sare […]
Rulouri de hering cu ardei si capere
Rulouri de hering cu ardei si capere din: hering, morcovi, telina, ceapa, vin, ardei, lamaie, rosii, capere, sare, piper. Ingrediente: un kilogram fileuri de hering doi morcovi o rădăcină de ţelină două cepe 300 ml vin alb 4 ardei capia două frunze de dafin o lămâie 4 roşii capere pătrunjel sare piper ulei smântână castraveţi […]
Pofta buna!