Heringi în sos de smântână

Printeaza

O reteta savuroasa de Heringi în sos de smântână din: ceapa, morcov, heringi marinati, castraveciori murati, smantana si piper roz.

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 300 g heringi marinați, de la borcan
  • 2 castraveciori murați
  • 200 ml smântână
  • 1 linguriță de piper roz

 

Mod de preparare:

Se taie morcovul rondele și se așază într-o sită, cu ceapa tocată; se opăresc cu apă clocotită. Se taie felii castraveciorii. Într-un borcan, se așază straturi alternative de heringi și ceapă, morcovi și castraveți.

Se acoperă cu smântână piperată. Se închide borcanul și se lasă să se marineze o zi, la frigider. Se servește pe pâine de secară.

Heringi în sos de smântână

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buni heringii in sos de smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.