Heringi în sos de smântână
PrinteazaO reteta savuroasa de Heringi în sos de smântână din: ceapa, morcov, heringi marinati, castraveciori murati, smantana si piper roz.
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 300 g heringi marinați, de la borcan
- 2 castraveciori murați
- 200 ml smântână
- 1 linguriță de piper roz
Mod de preparare:
Se taie morcovul rondele și se așază într-o sită, cu ceapa tocată; se opăresc cu apă clocotită. Se taie felii castraveciorii. Într-un borcan, se așază straturi alternative de heringi și ceapă, morcovi și castraveți.
Se acoperă cu smântână piperată. Se închide borcanul și se lasă să se marineze o zi, la frigider. Se servește pe pâine de secară.
Heringi în sos de smântână
Pofta buna!
Foarte buni heringii in sos de smantana