Homar cu ciuperci si smantana

Printeaza

Homar cu ciuperci si smantana din: homar, ciuperci, ceapa, smantana, mustar, cognac, unt, patrunjel, salata frise, salata lollo rossa, salata ridichi, chilli, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 0,5 kg homar
  • 0,1 ciuperci champignon (cubulete mici)
  • 0,03 ceapa taiata
  • 0,05 ml smantana grasa
  • 0,02 kg mustar
  • 0,02 ml cognac
  • 0,02 kg unt
  • 0,005 kg patrunjel
  • 0,02 kg salata frise
  • o,02 salata Lollo Rossa
  • 0,02 kg salata ridichi
  • 0,03 kg chilli
  • 0,01 ml ulei de masline
  • 0,01 suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie homarul în jumătate, se curăţă şi se foloseşte carnea de pe coadă şi de pe cleşte, tăiată cubuleţe.

Separat, se pune untul într-o tigaie iar după ce se încălzeşte, se adaugă ceapa, tăiată fin şi se sotează.

Se adaugă carnea şi cupercile.

Se aşteaptă până când apa se evaporă din came şi se flambează cu cognac.

Ulterior, se adaugă smântână şi muştarul şi se fierbe compoziţia, până când se atinge o textură cremoasă.

Se adaugă pătrunjel tăiat, sare şi piper. Serviţi preparatul cu salată şi dressing de lămâie!

 

Homar cu ciuperci si smantana

Homar_cu_ciuperci_si_smantana

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.