Toast Integral cu Avocado și Ouă Poșate din: paine, avocado, oua, otet, sare, piper, patrunjel. Pentru un mic dejun nutritiv și delicios, toastul integral cu avocado și ouă poșate este alegerea ideală. Combinația de carbohidrați complecși, grăsimi sănătoase și proteine de calitate vă oferă energia necesară pentru a începe ziua în forță. Acest fel de […]
Homar cu fructe si legume
PrinteazaHomar cu fructe si legume din: homar, telina, morcov, mar, broccoli, capsune, ulei, coacaze, otet de mere, sare grunjoasa, zahar, lamaie, coaja de lamaie, coaja de portocala.
Ingrediente:
- 800g de homar
- 100g tulpini de ţelină
- 100g de morcov
- 1 măr verde
- 1 avocado
- câteva bucheţele de broccoli
- 100g de căpşune
- 10 ml ulei
- 50g de coacăze
- oţet de mere
- sare grunjoasă
- 150g zahăr
- 1 lămâie
- 150g de coajă de lamaie
- coaja de la 1 portocală
Mod de preparare:
Scufundaţi homarii în apă fierbinte cu ţelină, morcovi şi jumătate de lămâie.
Gătiţi timp de 4 minute şi apoi lăsaţi să se răcească şi scoateţi din carapace. Puneţi deoparte legumele fierte şi gătiţi şi broccoli-ul.
Scufundaţi homarii în marinada obţinută din sare, zahăr şi cojile de citrice timp de 3 ore, curăţaţi rapid sub apă de la robinet şi tăiaţi medalioane.
Tăiaţi legumele fierte în prealabil, mărunţiţi şi fructele (in afară de coacăze) şi formaţi mici grămăjoare pe farfurie.
Pentru sos amestecaţi coacăzele cu otet şi ulei şi asezonati preparatul.
Homar cu fructe si legume
Pofta buna!
Toast Integral cu Avocado și Ouă Poșate