Homar cu maioneza

Printeaza

Homar cu maioneza din: homar, maioneza, ciuperci, rosii, ienibahar, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g homar
  • 200 g maioneză
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 300 g roşii
  • 1 linguriţă de ienibahar
  • 1/2 linguriţă de nucşoară rasă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Homar cu maioneza: Homarul se spală bine în apă rece şi se frige pe grătarul încins. aleg ciuperci mari, frumoase şi sănătoase.

Ciupercile se separă de codiţe, se curăţă, se spală sub jet de apă şi se frig pe grătar. taie ciupercile cubuleţe şi se amestecă cu maioneza, ienibaharul, nucşoara, sarea şi piperul.

aşază homarul pe un platou ornat cu feliuţe de roşii.  serveşte cu maioneza alături, în sosieră.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Wrap cu Pui și Avocado

Wrap cu Pui și Avocado: Rețetă Simplă și Sănătoasă din: piept de pui, avocado, tortilla de grau, ardei, ceapa, salata, ulei, suc de lamaie, sare, piper, paprika, iaurt. Descoperă plăcerea unei mese rapide și sănătoase cu wrap-ul de pui și avocado, o opțiune ideală pentru prânz sau o cină ușoară. Combinând savoarea pieptului de pui, […]

Parfait cu Iaurt și Acai

Parfait cu Iaurt și Acai: este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau gustarea de după-amiază. Acai, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și beneficiile pentru sănătate, se combină perfect cu iaurtul cremos și diverse toppinguri, creând un desert hrănitor și plin de arome. Acest parfait este nu doar ușor de preparat, dar și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.