Homar pe pat de rucola

Printeaza

Homar pe pat de rucola din: creveti, homar, rucola, spanac, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Homar_pe_pat_de_rucola

  • 10 creveţi întregi
  • 1 homar
  • 200 g rucola
  • 100 g baby spanac
  • 4 roşii cherry
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Creveţii întregi se fierb în apă clocotită cu sare până se înroşesc. Se lasă la fiert 8-9 minute.

Homarul se pune la fiert într-o oală cu apă şi sare, timp de aproximativ 15 minute, până se înroşeşte. Creveţii şi homarul se servesc pe un pat de rucola cu baby spanac.

Se decorează cu roşii chery şi felii de lămâie şi lime. Salata se asezonează cu ulei de măsline şi otet de vin alb.

Homar pe pat de rucola

Homar_pe_pat_de_rucola

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.