Hot dog cu sos de roșii din: carnati, chifle pentru hot dog, ceapa rosie, ardei gras, usturoi, rosii in suc propriu, zahar, sare, piper, ulei de masline.
Carnatul de hot dog este un produs din carne tocată și prelucrată, adesea fiind combinat cu amidon, grăsimi și aditivi pentru a îmbunătăți gustul și textura.
În general, carnea folosită este de porc, dar poate include și carne de pui sau de vită. Este un aliment procesat și, prin urmare, nu este recomandat să fie consumat în exces în cadrul unei diete sănătoase și echilibrate.
Ingrediente:
4 cârnați de hot dog
4 chifle pentru hot dog
1 ceapă roșie, tăiată julienne
1 ardei gras, tăiat julienne
1 cățel de usturoi, tăiat mărunt
1 cutie de roșii în suc propriu, tocate
1 lingură de pastă de roșii
1 linguriță de zahăr
sare și piper, după gust
ulei de măsline
Mod de preparare:
Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie și căliți ceapa și ardeiul gras timp de 3-4 minute, până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și căliți încă 1 minut.
Adăugați roșiile, pasta de roșii, zahărul, sarea și piperul.
Lăsați să fiarbă timp de 10-15 minute, amestecând din când în când, până sosul devine gros și omogen.
Între timp, gătiți cârnații într-o tigaie grill sau pe grătarul încins, până se rumenesc frumos pe toate părțile.
Tăiați chiflele pe jumătate, dar fără să le despicați complet. Puneți câte un cârnat în fiecare chiflă și acoperiți cu sosul de roșii și legumele călite.
Hot dog cu varza si ceapa din: drojdie uscată, lapte, făină, ulei, sare, crenvurşti, ceapă mică, ulei, varză. Ingrediente: 1 linguriţă drojdie uscată 200 ml lapte 500 g făină 50 ml ulei 1 linguriţă sare Pentru umplutură: 10 crenvurşti 1 ceapă mică 2-3 linguri ulei 1/2 kg varză Mod de preparare: Faci o maia din drojdie, 2-3 linguri cu făină şi 100 ml lapte […]
Hot dog de casa cu mozzarella din: chiflă, crenvurşti de pui sau cu curcan, mozzarella, maioneză, ketchup, mustar. Ingrediente: 1 chiflă 2 crenvurşti de pui sau cu curcan 2 felii de mozzarella maioneză ketchup muştar Mod de preparare: Chifla o crestezi şi o pui câteva minute în cuptor să se încălzească. Crenvurştii îi pui la fiert, după care îi scoţi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.