Hot dog
PrinteazaHot dog
Ingrediente:
- 75 g ceapă tocată
- două linguri de unt
- 300 ml suc de roşii
- o lingură de melasă
- o lingură de oţet
- o lingură de muştar
- o jumătate de linguriţă de frunze de busuioc măcinate
- o jumătate de linguriţă de sare
- 12 crenvurşti
- 12 pâinici alungite
Preparare:
Intr-o tigaie se încinge untul şi se sotează ceapa. Se adaugă sucul de roşii, melasa, oţetul, muştarul, busuiocul şi sarea.
Se lasă pe foc să fiarbă, fără să se acopere, încă cinci minute. Se pun în tigaie crenvurştii, se amestecă bine cu sosul şi se mai lasă încă 10 minute. Pâinicile se ung cu unt şi se prăjesc un pic pe grătar.
Se taie pe jumătate, nu până la capăt, şi se introduc înăuntru crenvurştii. Se stropesc cu sos şi se servesc.
Hot dog
Pofta buna!
Imi place hot dogul. Un preparat foarte simplu si rapid.