Hot Dogs cu ceapa prajita
PrinteazaO reteta de hod dogs cu ceapa prajita din: telina, ceapa, ulei de masline, rosii in suc, praf de chilli, zahar, sos worchershire, votca, carnaciori de porc, ceapa, sare grunjoasa, boia dulce, faina, baghete si ulei.
- 1 codita de telina, tocata
- 1 ceapa, tocata
- 1 lingura ulei de masline
- 1 conserva de 400 g rosii in suc, tocate
- un praf de chilli
- 1 lingurita zahar
- 2 lingurite sos Worchershire
- 3 linguri votca
- 8 carnaciori de porc
pentru ceapa:
- 1 ceapa mare, taiata inele
- 1 lingurita sare grunjoasa, zdrobita
- 1 lingura boia dulce
- 125 g faina
- 8 baghete mici
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Soteaza telina si ceapa 5 minute, pana cand se inmoaie; adauga rosiile, chilli, zaharul si sosul Worchestershire si firbe 10 minute. Adauga votca si lasa sa fiarba cateva clocote. Da carnaciorii la gril sau la cuptor.
Taie-i felii si adauga-i in sosul de rosii. Presara sarea peste ceapa tocata si lasa sa stea deoparte 10 minute. Scurge lichidul si stoarce cu prosop din hartie. Combina boiaua cu faina si adauga piper negru proaspat macinat.
Tavaleste inelele de ceapa prin faina si prajeste in bazin de ulei incins, cate o mana odata, 30 de secunde, pana cand se rumenesc. Lasa deoparte pe hartie absorbanta. Taie painea si umple cu sos, cu carnaciori si ceapa rumenita.
Hot Dogs cu ceapa prajita
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ceapa prajita crocanta