Hotdog cu chili si branza
PrinteazaHotdog cu chili si branza din: cornuri, crenvursti, carne tocată de vită, usturoi, ceapa, seminte de chimen, boia iute sau chili, suc de rosii, oregano uscat, ulei, sare, piper, roşii, zahar, otet balsamic, brânză cedar.
Ingrediente:
- 4 cornuri
- 4 crenvursti
Ingrediente pentru sos:
- 300 g carne tocată de vită
- 2 căţei de usturoi
- o ceapă mică
- 1/2 linguriţă seminţe de chimen
- un vârf de cuţit boia iute sau chili
- 2 linguri suc de roşii
- 1/2 linguriţă oregano uscat
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Ingrediente pentru garnitura de ceapă:
- 2 cepe roşii
- o lingura zahăr
- o lingură otet balsamic
- o lingură ulei
- sare
Ingrediente pentru servit:
- brânză cedar
Mod de preparare:
Pentru sosul de chili, se căleşte ceapa într-o lingură de ulei pentru 5 minute, se adaugă usturoiul, se lasă 2 minute, apoi se adaugă chimenul si boiaua si se amestecă.
Carnea se căleşte într-o lingură de ulei, desfăcând-o cu lingura, se pune apoi sucul de roşii, sosul cu ceapă şi chimen, oregano, sare, piper si se lasă 20 de minute.
Pentru garnitură, ceapa tocată se pune într-o lingură de ulei, se presară sare si se lasă pe foc aproximativ 15 minute.
Gând s-a înmuiat, se pun zahărul si oţetul si se lasă să se evaporeze lichidul.
Se fierb crenvurstii, se scurg si se pun în cornul tăiat pe din două, se adaugă sosul de carne si se serveşte cu brânză rasă.
Hotdog cu chili si branza
Pofta buna!