Hribi gratinati

Printeaza

Hribi gratinati din: ciuperci, smantana, oua, bacon afumat, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, ulei, unt, sare, piper.

Ingrediente:Hribi_gratinati

  • 750 g ciuperci
  • 700 ml smantana
  • 2 oua si 3 galbenusuri
  • 100 g bacon afumat
  • 2 cepe mici
  • un catel de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • o crenguta cimbru
  • 2 linguri ulei
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei încins se pun baconul tăiat mărunt si ciupercile feliate pe lung. Se lasă 5 minute.

Când ciupercile se colorează, se adaugă untul, ceapa tăiată mărunt, usturoiul si cimbrul. Se lasă 5 minute pe foc.

Intre timp, ouăle întregi, gălbenuşurile, smântână si pătrunjelul se amestecă într-un castron si se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se pun ciupercile în două vase mai mici sau unul mai mare, se toarnă amestecul de ouă şi smântână şi se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Hribi gratinati

Hribi_gratinati

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • hribi gratinati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.