Hribi cu paste si mazare

Printeaza

O reteta de hribi cu paste si mazare din: hribi, paste scurte, miez de nuca, patrunjel, parmezan, tarhon, cimbru, usturoi, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g hribi
  • 400 paste scurte (farfalle, fusilli, penne)
  • 250 g mazare
  • 100 g miez de nuca
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g parmezan
  • 4-5 fire de tarhon
  • 4-5 fire de cimbru
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele in 3 listri cu apa cu 1 lingurita sare, conform instructiunilor de fierbere pe ambalaj. Intre timp, curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in feliute mai groase. Caltiti ciupercile in uleiul de masline impreuna cu mazarea si jumatate din legatura de patrunjel.

Adaugati cimbrul si tarhonul, tocate marunt si usturoiul pisat. Potrivit de sare si piper. Puneti in tigaie pastele fierte si amestecati prin rasturnare, mai lasati la foc mic 1-2 minute, amestecand din cand pentru a nu se prinde.

Serviti preparatul cald presarat cu miezul de nuca maruntit si patrunjelul ramas, tocat marunt.

Hribi cu paste si mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.