Hribi cu paste

Printeaza

Hribi cu paste din: hribi, spaghete, ulei de masline, usturoi, cimbru, cimbru verde, sare, piper.

Ingrediente:Hribi_cu_paste

  • 700 g hribi proaspeti
  • 500 g spaghete
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 3-4 fire cimbru verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeti-le bine de apă şi tăiaţi-le în bucăţi, pe cele mari, iar pe cele mici lăsaţi-le întregi sau tăiaţi-le în jumătăţi. Incingeţi într-o tigaie mare uleiul de măsline şi rumeniţi în acesta căţelul de usturoi întreg, la foc mic.

Usturoiul nu trebuie să se prăjească prea mult, când s-a rumenit puţin, scoateţi-l din tigaie. Puneţi în uleiul încins ciupercile şi prăjiţi-le înăbuşit până când se evaporă toată apa pe care acestea o lasă. Intre timp, fierbeţi pastele în 2 litri de apă şi 1 linguriţă de sare, apoi scurgeţi-le de apa în care au fiert şi puneţi-le în tigaia cu ciuperci.

Adăugaţi cimbrul uscat şi verde, potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi 1 minut la foc mic. Serviţi preparatul fierbinte.

Hribi cu paste

Hribi_cu_paste

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paste cu hribi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.