Hribi la tigaie cu bacon si ceapa
PrinteazaHribi la tigaie cu bacon si ceapa din: hribi, unt, ulei, bacon, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper.
- 800 g hribi
- 20 g unt
- o lingură ulei
- 400 g bacon
- 2 cepe
- 2 căţei usturoi
- o legătură pătrunjel
- o crenguţă cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală şi se scurg ciupercile, se curăţă şi se taie usturoiul şi ceapa, iar acestea se pun în bolul unui mixer si se mărunţesc. Se adaugă cimbrul, pătrunjelul şi se mixează din nou.
Baconul se taie lamele fine. Într-o tigaie cu unt topit şi ulei se pun toate ingredientele şi se călesc 10 minute. La final, se potriveşte gustul de sare şi piper. Se garniseste cu patrunjel verde tocat marunt.
Hribi la tigaie cu bacon si ceapa
Pofta buna!