Hribi la tigaie cu bacon si ceapa

Printeaza

Hribi la tigaie cu bacon si ceapa din: hribi, unt, ulei, bacon, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Hribi_la_tigaie_cu_bacon_si_ceapa

  • 800 g hribi
  • 20 g unt
  • o lingură ulei
  • 400 g bacon
  • 2 cepe
  • 2 căţei usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • o crenguţă cimbru
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se spală şi se scurg ciupercile, se curăţă şi se taie usturoiul şi ceapa, iar acestea se pun în bolul unui mixer si se mărunţesc. Se adaugă cimbrul, pătrunjelul şi se mixează din nou.

Baconul se taie lamele fine. Într-o tigaie cu unt topit şi ulei se pun toate ingredientele şi se călesc 10 minute. La final, se potriveşte gustul de sare şi piper. Se garniseste cu patrunjel verde tocat marunt.

Hribi la tigaie cu bacon si ceapa

Hribi_la_tigaie_cu_bacon_si_ceapa

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.