Tartine cu hribi din: paine de casa, cascaval, hribi, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 4 felii mari de pâine de casă 280 g caşcaval 4-5 hribi de dimensiune medie 2 linguri ulei de măsline extravirgin sare şi piper Mod de preparare: Taie caşcavalul cât mai subţire şi aşază-le pe feliile de […]
Hribi trasi la tigaie
PrinteazaHribi trasi la tigaie din: hribi, unt, ulei, bacon, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper.
- 800 g hribi
- 200 g unt
- o lingura ulei
- 400 g bacon
- 2 catei de usturoi
- o legatura patrunjel
- o crenguta cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală şi se scurg ciupercile, se curăţă şi se taie usturoiul şi ceapa, iar acestea se pun în bolul unui mixer şi se mărunţesc.
Se adaugă cimbrul, pătrunjelul şi se mixează din nou.
Baconul se taie lamele fine.
Intr-o tigaie cu unt topit şi ulei se pun toate ingredientele şi se călesc 10 minute.
La final, se potriveşte gustul de sare şi piper.
Hribi trasi la tigaie
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tartine cu hribi
Hribi gratinati
Hribi gratinati din: ciuperci, smantana, oua, bacon afumat, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, ulei, unt, sare, piper. Ingrediente: 750 g ciuperci 700 ml smantana 2 oua si 3 galbenusuri 100 g bacon afumat 2 cepe mici un catel de usturoi 1/2 legatura patrunjel o crenguta cimbru 2 linguri ulei 25 g unt sare piper Mod […]
Hribi cu usturoi si ienibahar
Hribi cu usturoi si ienibahar din: hribi, usturoi, frunze de dafin, boabe de piper negru, boabe de ienibahar, ulei, sare. Ingrediente: 500 g g hribi (mânătărci) 4 căţei de usturoi 2 frunze de dafin 10 boabe de piper negru 2-3 boabe ienibahar 200 ml ulei de măsline sau de floarea-soarelui sare Mod de preparare: […]
Pofta buna!