Hribi uscaţi cu usturoi
PrinteazaO reteta de post de hribi uscati cu usturoi din: fribi, usturoi, faina, sifon si sare.
- o farfurie cu hribi uscaţi
- 5 căţei de usturoi
- 5 linguri făină
- un pahar cu ulei
- o cană cu sifon
- sare
Mod de preparare:
Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumătate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă la forma iniţială. Din 4 linguri cu făină, o cană cu sifon, sare şi usturoi pisat se face un aluat ca de clătite.
Se scot hribii din apă, se sărează, se storc, se trec prin făină, apoi prin aluat şi se prăjesc în ulei fierbinte. Se întorc des pentru a se rumeni pe toate părţile, se scot pe şerveţele de hârtie pentru un sfert de oră, se trec pe un platou mare şi se servesc cu cartofi prăjiţi sau copţi în cuptor şi salată de varză acră.
Hribi uscati cu usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- hribi uscati retete
- hribi uscati