Hribi uscaţi cu usturoi

Printeaza

O reteta de post de hribi uscati cu usturoi din: fribi, usturoi, faina, sifon si sare.

Ingrediente:Hribi uscaţi cu usturoi

  • o farfurie cu hribi uscaţi
  • 5 căţei de usturoi
  • 5 lin­guri făină
  • un pahar cu ulei
  • o cană cu sifon
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumă­tate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă la forma iniţială. Din 4 linguri cu făină, o cană cu sifon, sare şi usturoi pisat se face un aluat ca de clătite.

Se scot hribii din apă, se sărează, se storc, se trec prin făină, apoi prin aluat şi se prăjesc în ulei fierbinte. Se întorc des pen­tru a se rumeni pe toate părţile, se scot pe şerveţele de hârtie pentru un sfert de oră, se trec pe un platou mare şi se servesc cu cartofi prăjiţi sau copţi în cuptor şi salată de varză acră.

Hribi uscati cu usturoi

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • hribi uscati retete
  • hribi uscati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.