Hribi cu usturoi
PrinteazaHribi cu usturoi din: hribi, ceapa, ulei, usturoi, smantana.
- Hribi cu usturoi si ienibahar
- Hribi picanti cu usturoi si busuioc
- Hribi in otet cu foi de dafin si usturoi
- Hribi uscaţi cu usturoi
- Spanac si hribi cu rozmarin si lamaie
Ingrediente:
- 1 kg hribi
- 3 cepe
- 100 ml ulei
- 2 catei usturoi
- 4 linguri smantana
Mod de preparare:
Hribi curăţaţi şi bine spălaţi se taie fideluţe, se pun la călit în cratiţă cu 3 cepe curăţate, tocate mărunt şi 100 ml de ulei timp de 5 minute, apoi stingem cu o cană de apă.
Lăsăm să fiarbă timp de 30 de minute, după care dăm gust de sare, piper, adăugămo legătură de pătrunjel tocat fin şi doi căţei de usturoi tocaţi mărunt.
Se servesc cu mămăligă caldă şi usturoi cu smântână. Se zdrobesc 5 căţei de usturoi cu puţină sare, după care adăugăm 4 linguri de smântână.
Hribi cu usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- hribi cu usturoi
- reteta hribi cu usturoi
Simpla si buna reteta asta
Foarte buuun. Asta si galbiorii cu vin la cuptor. Imi plac la nebunie