Hrisca cu ceapa

Printeaza

Hrisca cu ceapa din: hrisca, ceapa, ulei, sare.

Ingrediente:Hrisca cu ceapa

  • 500 g hrişcă
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Hrişcă sebalege, se spală, apoi se pune pe foc, la uscat, într-un vas cu fundul gros. După ce s-a uscat, se adaugă sare şi 5 pahare de apă fiartă. Se lasă la fiert, acoperită, la foc foarte mic, fără să se mestece.

Ceapa se curăţă, se taie mărunt, se căleşte, apoi se amestecă cu hrişcă. Vasul se acoperă cu un prosop şi se lasă să se răcească încet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.