Hrisca cu legume
PrinteazaHrisca cu legume din: hrisca, seminte de floarea soarelui, ardei capia, ardei iute, rosie, telina, patrunjel, ulei de masline presat la rece, sos de soia, sare, piper.
- un bol de hrisca si o mana de seminte de floarea soarelui hidratate peste noapte
- 2 ardei capia taiati cubulete mici
- cateva fire de ceapa verde
- un ardei iute curatat sau nu de seminte (dupa preferinte) si tocat marunt
- o rosie cubulete
- o tulpina de telina tocata marunt
- o legatura de patrunjel tocat
- 2 linguri de ulei de masline presat la rece
- o lingura de sos de soia
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Măcinaţi seminţele în blender şi amestecati-le cu hrişcă. Adăugaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine. Potriviţi de sare şi piper şi garnisiţi cu frunze tocate de pătrunjel.
Hrisca cu legume
Pofta buna!