Hummus cu chimen

Printeaza

Hummus cu chimen din: naut, pasta de susan, lamaie, sare, chimen, boia, usturoi, ulei.

Ingrediente:

  • 300 g năut fiert şi scurs
  • 2-3 liuguri pastă de susan
  • sucul unei jumatăti de lămăie
  • o lingurită sare
  • o lingură chimen măcinat
  • 2 cătei usturoi
  • ulei
  • boia

 

Mod de preparare:

Se pun boabele de năut intr-un vas de mixer şi se măruntesc, adăugand putină apă de la fierbere.

Se adaugă pasta de susan, usturoiul, sucul de lămâle, chimenul, sarea şi se mixează in continuare turnând ulei, putin câte putin.

Se gustă periodic, căci gustul final este dat de cât ulei se doreşte a se pune.

Se aranjează pe o farfurie şi se decorează cu boia.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.