Hummus cu aroma de lamaie
PrinteazaHummus cu aroma de lamaie din: hummus, coaja si zeama de lamaie, ulei de masline, pasta de ardei iute, seminte de pin, coriandru, patrunjel, lipii, castravete, ridichi.
- 400 gr hummus gata preparat
- coaja si zeama de la 1 lamaie
- 1 lingura ulei de masline
- 2 linguri pasta de ardei iute
- 4 linguri seminte de pin prajite
- 1/2 legatura de coriandru sau patrunjel, tocata
- lipii calde, bastonase din castravete si ridichi, pentru servit
Mod de preparare:
Amestecă humumsul cu coaja rasa si zeama de lamaie si cu 1 lingura ulei de masline, intinde-l intr-o farfurie mica, apoi adauga pasta de ardei iute. Presara semintele de pin si ierburile, stropeste cu putin ulei, si serveste cu lipii, bastonase de castravete si ridichi.
Hummus cu aroma de lamaie
Pofta buna!