Hummus cu masline negre
PrinteazaHummus cu masline negre din: naut, masline, pasta de susan, lamaie, usturoi, ulei, sare, verdeata.
- 400 g năut (1 cutie)
- 2 linguri de măsline negre
- 1 lingură de pastă de susan (tahini)
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 1/2 linguriţă de praf de usturoi
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare
- verdeaţă
Mod de preparare:
Scurge boabele de năut, pasează-le nu foarte fin, adaugă zeamă de lămâie, pasta de susan, praful de usturoi şi puţin ulei de măsline.
Incorporează măslinele tocate mărunt şi sărează dacă nu sunt suficient de sărate. Amestecă bine. Stropeşte cu ulei de măsline, ornează cu verdeaţă şi serveşte cu lipie sau grisine.
Hummus cu masline negre
Pofta buna!