Hummus cu paprika
PrinteazaHummus cu paprika din: naut, usturoi, tahini, ulei, sare, piper, lamaie, paprika.
- 200 g naut
- 3 căţei de usturoi curăţaţi
- 1 5 g pastă tahini
- 90 ml ulei de măsline
- sare şi piper negru măcinat
- sucul unei jumătăţi de lămâie
- paprika măcinată
Mod de preparare:
Stoarceţi nautul, păstrând lichidul. Puneţi boabele într-un mixer odată cu usturoiul, pasta tahini şi uleiul de măsline şi uniformizaţi.
Adăugaţi lichidul obţinut din fasole până obţineţi o pastă groasă. Condimentaţi cu sare şi piper, apoi adăugaţi lămâie după gust.
Puneţi cu lingura hummusul într-un vas şi răciţi-l uşor.
Presăraţi paprika măcinată chiar înainte de a servi.
Pofta buna!