Hummus cu susan

Printeaza

Hummus cu susan din: naut, usturoi, pasta de susan, lamaie, ulei de masline, chimen, boia, patrunjel, sare.

Ingrediente:Hummus_cu_susan

  • o conservă mică năut fiert
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri pastă de susan
  • sucul unei jumătăţi de lămâie
  • 1/2 legătura pătrunjel
  • ulei de măsline
  • chimen şi boia pentru servit
  • sare

 

Mod de preparare:

Se trec boabele de năut sub un jet de apă rece şi se înlătură cojile, dacă există.

Se scurg foarte bine şi se pun în bolul mixerului. Se adaugă usturoiul şi se începe mixarea turnând ulei în fir subţire până ce se obţine o pastă.

Se adaugă pasta de susan, suc de lămâie, sare şi pătrunjel. Se mixează, se pune pasta într-o farfurie, se fac mici şanţuri cu lingura, se toarnă puţin ulei, se presară cu chimen şi boia şi se aduce la masă.

Hummus cu susan

Hummus_cu_susan

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.