Hummus cu usturoi

Printeaza

Hummus cu usturoi din: naut, lamaie, pasta de susan, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Hummus cu usturoi

  • 500 g năut la conserva
  • pastă de susan
  • putina zeamă de lămâie
  • 2 căţei usturoi
  • sare si piper
  • ulei
  • chili
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Pui nautul într-un blender. Il mixezi până devine o pastă, torni ulei, în fir subţire, amestecând continuu. Adaugi, puţin câte puţin, pastă de susan şi guşti, deoarece dacă pui mai multă îi schimbi gustul preparatului.

Incorporezi usturoiul mărunţit, apoi zeamă de lămâie. Omogenizezi şi potriveşti de sare şi piper. Serveşti humusul presărat cu chili si ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.