Hummus de mazare

Printeaza

Hummus de mazare din: mazare, fasole, usturoi, tahini, zeama de lamaie, ulei de masline, morcov, lipie.

Ingrediente:Hummus de mazare

  • 200 g mazăre fiartă
  • 1 lingură fasole albă din conservă
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 lingură tahini (pastă de susan)
  • puţină zeamă de lămâie
  • ulei de măsline
  • 1 morcov, tăiat bastonaşe
  • 1 lipie prăjită

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui blender vertical, pasezi toate ingredientele. Adaugi 1-2 friguri din apa în care a fiert mazărea, pui pasta de susan, zeama de lămâie, uleiul şi mai pasezi un pic.

Serveşti rece, alături de bastonaşe de morcov şi lipie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Humusul asta e foarte interesant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.