Hummus de dovlecei

Printeaza

Hummus de dovlecei din: dovlecei, usturoi, tahini, suc de lamaie, ulei, boia, patrunjel.

Ingrediente:

  • două ceşti de dovlecei, cojiţi şi feliaţi
  • un căţel de usturoi
  • patru linguri de tahini
  • două linguri de suc de lămâie
  • două linguri de untdelemn de măsline
  • o linguriţă de boia de ardei, pentru a garnisi
  • două linguri de pătrunjel, pentru a garnisi

 

Mod de preparare:

Intr-un mixer, amestecaţi dovleceii, usturoiul, tahini, sucul de lămâie şi untdelemnul de măsline, până se omogenizează.

Puneţi într-un vas de servit şi garnisiţi cu boia şi pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.