Plăcintă cu Fazan și Ciuperci. Combinația dintre carnea suculentă de fazan și aroma bogată a ciupercilor, totul într-o crustă fragedă, face din acest preparat o adevărată delicatesă. Această rețetă nu doar că este plină de gust, dar și oferă o experiență culinară unică, perfectă pentru a impresiona oaspeții. Ingrediente: aluat: 500 g făină 250 g […]
Hummus de mazare
PrinteazaHummus de mazare din: mazare, fasole, usturoi, tahini, zeama de lamaie, ulei de masline, morcov, lipie.
Ingrediente:
- 200 g mazăre fiartă
- 1 lingură fasole albă din conservă
- 3 căţei de usturoi
- 1 lingură tahini (pastă de susan)
- puţină zeamă de lămâie
- ulei de măsline
- 1 morcov, tăiat bastonaşe
- 1 lipie prăjită
Mod de preparare:
Hummus de mazare: Cu ajutorul unui blender vertical, pasezi toate ingredientele.
Adaugi 1-2 linguri din apa în care a fiert mazărea, pui pasta de susan, zeama de lămâie, uleiul şi mai pasezi un pic.
Serveşti rece, alături de bastonaşe de morcov şi lipie.
Pofta buna!
Fasole Bătută cu Costiță Afumată
Fasole Bătută cu Costiță Afumată: Acesta combină savoarea fasolei cu aroma intensă a costiței afumate, oferind o masă reconfortantă perfectă pentru zilele răcoroase. Ingrediente Fasole albă (500 g, uscată sau din conservă): Fasolea este o sursă excelentă de proteine vegetale, fibre, și minerale cum ar fi fierul și potasiul, care contribuie la sănătatea cardiovasculară și […]
Humusul asta e foarte interesant