Hummus cu paprica si patrunjel verde
PrinteazaHummus cu paprica si patrunjel verde din: naut, pasta de susan, zeama de lamaie, ulei de masline, usturoi, patrunjel verde, sare, boia, lipie.
- 1 conserva naut
- 2 linguri cu pasta de susan (tahini)
- 2 linguri cu zeama de lamaie
- 2 linguri cu ulei de masline
- 1 catel de usturoi (facultativ)
- patrunjel verde
- sare
- boia
- 1 lipie
Mod de preparare:
Pune la blender pasta de susan împreună cu zeama de lămâie şi un praf de sare.
Adaugă năutul (scurs), uleiul şi usturoiul tocat. Amestecă până ce obţii o cremă fină şi delicioasă.
Dacă pasta e prea groasă, adaugă două linguri cu apă şi apasă din nou butonul blenderului.
Când e gata, toarnă într-un bol elegant, presară boia (dulce sau iute) şi decorează cu pătrunjel proaspăt. Serveşte pasta cu lipie.
Hummus cu paprica si patrunjel verde
Poftă bună!
Bun hummusul, bun, bun, sau cel putin mie-mi place foarte mult!