Iahnie aromata de fasole

Printeaza

Iahnie aromata de fasole din: fasole, ceapa, bulion, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Iahnie aromata de fasole

  • o conservă mare fasole boabe gata fiartă
  • o ceapă
  • 3 linguri bulion
  • o foaie dafin
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea se scoate din conservă într-o sită, se trece rapid sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Se pune ceapa la călit, se presară cu sare şi piper şi, când a devenit translucidă, se pune bulionul desfăcut cu putină apă.

Se lasă la fiert 5 minute, se pun fasolea şi foaia de dafin şi se mai lasă la fiert 10 minute.

Se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.