Iahnie de cartofi cu naut

Printeaza

Iahnie de cartofi cu naut din: cartofi, naut, ulei, ceapa, boia, bulion, foi de dafin, sare si piper.

Ingrediente:Retete_8

  • 800 g cartofi
  • 200 g naut
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri bulion
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi năutul în apă rece timp de câteva ore, scurgeţi-l şi prăjiţi-l în tigaie uscată.

Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi tăiaţi-i în cubuleţe, apoi căliţi-i în ulei. Adăugaţi ceapa tocată mărunt, boiaua, bulionul, foile de dafin.

Amestecaţi şi turnaţi atâta apă, cât să acopere cele din cratiţă, nu mai multă.

Lăsaţi să fiarbă la foc mic 30 de minute. înainte de servire adăugaţi năutul prăjit.

 

Iahnie de cartofi cu naut

 

Iahnie de cartofi

Reteta iahnie de cartofi cu masline

 Reteta iahnie de cartofi cu masline Ingrediente: 1 kg de cartofi săpunari 200 g măsline 200 g ulei 6 fire de ceapă verde 1 lingură bulion pastă sau 350 g roşii piper 1 foaie de dafin 1 legătură de verdeaţă   Mod de preparare: Cartofii se curăţă şi se spală apoi se taie în bucăţi […]

Iahnie de cartofi cu tahini

Iahnie de cartofi cu tahini din: cartofi, ceapa, usturoi, radacina de telina, frunze de telina, pasta de tomate, tahini, sare. Ingrediente: 1,500 kg cartofi două cepe 4 căţei de usturoi o ţelină (rădăcină şi frunze) 4 roşii o lingură de pastă de tomate două linguri de tahini (pastă de susan) sare   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.