Iahnie de fasole boabe

Printeaza

Iahnie de fasole boabe din: fasole, morcov, ceapa, sare, piper, foi de dafin, pasta de rosii, patrunjel, marar.

Ingrediente:Iahnie de fasole boabe

  • 500 g fasole
  • 1 mor­cov
  • 4 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 lin­guri pastă de roşii
  • pătrunjel şi mărar

 

Mod de preparare:

Fierbi fasolea în mod obişnuit, dar atunci când schimbi apa, după ce fasolea a dat în fiert, adaugi morcovul, ceapa înăbuşită în ulei, foile de dafin, piperul şi sarea.

Când mâncarea este aproa­pe gata pui pasta de roşii şi mărarul şi pătrunjelul to­cate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.