Iahnie de pui

Printeaza

Iahnie de pui din: pui, nuci, ardei, uturoi, pesmet, supa de pui, lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Iahnie de pui

  • 1 pui
  • 3 pahare nuci pisate
  • 9 ardei graşi, diferit coloraţi, uscaţi
  • 7 căţei usturoi, pisat
  • 4 linguri pesmet fin
  • 2 pahare supă de pui
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Ardeii, nucile şi pesmetul se dau împreună prin maşina de tocat.

Se pun într-o cratiţă şi se adaugă supa de pui, sucul de lămâie, piperul şi sarea, amestecându-se bine. Se pun bucăţile de pui, dezosat şi tăiat (după ce s-a preparat supa), adăugându-se şi usturoiul călit, separat, în ulei. Se prepară la foc mic, approximativ un sfert de oră.

Se serveşte caldă, cu garnitură de orez sau cartofi fierţi

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.