Iahnie de dovlecei

Printeaza

Iahnie de dovlecei

Ingrediente:

  • 5 dovlecei potriviţi
  • 125 g ulei
  • 2 legături mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri bulion de roşii
  • 1 csapă mare
  • cîtiva căţei de usturoi
  • puţin vin
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Iahnie de dovlecei: Curăţăm dovleceii şi îi tăiem în ron­dele, pe care le prăjim în ulei.

Apoi adău­găm mărar, pătrunjel, cimbru, sare, piper, puţin vin, bulion de roşii, ceapă tocată, cîteva fire de usturoi, puţina apă şi lă­săm să fiarbă pînă scad de ajuns.

Mîncarea se face pe plită, sau la cup­tor cu apă mai puţină.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.