Iahnie de fasole cu afumatura si cimbru

Printeaza

Iahnie de fasole cu afumatura si cimbru din: fasole, afumatura, morcovi, ceapa, verdeata, rosii.

Ingrediente:

  • 300 g fasole
  • 500 g afumatura
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 2 cepe
  • 2 radacini patrunjel
  • o conserva rosii
  • o lingura cimbru

 

Mod de preparare:

Iahnie de fasole cu afumatura si cimbru: Cu o seară înainte se pune fasolea la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge, se trece sub un jet de apă rece şi se pune la fiert.

La 15-20 de minute după ce dă în clocot, se schimbă apa şi se pune din nou pe foc.

lasă o oră la fiert luând spuma formată, se adaugă apoi afumătura şi legumele curăţate, spălate şi tăiate mărunt şi foaia de dafin.

mai lasă la fiert o oră, se adaugă roşiile şi cimbrul şi se mai lasă pe foc un clocot. trage de pe foc şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

Zmeura: mai mult decat un fruct delicios – ghid complet

Zmeura este un fruct cunoscut de mii de ani, originar din Europa și Asia de Nord. Se crede că zmeura a fost culeasă de oamenii preistorici și ulterior a fost domesticită în Europa înainte de a fi introdusă în America de Nord de către coloniști. […]

Sarmale – Rețeta Tradițională

Sarmale – Rețeta Tradițională din: carne tocata, varza murata, ceapa, orez, ulei, bulion, sare, piper, foi de dafin, marar. Descoperă rețeta autentică de sarmale românești, un deliciu culinar cu rădăcini adânci în tradiția noastră.   Ingrediente: 1 kg carne tocată (amestec de porc și vită) 1 varză murată mare 2 cepe mari 200g orez 2 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.